Şehit Komando Onbaşı Mükremin Başaran İlkokulu

Vizyon: Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç olarak kabul edilir. Her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilir. Hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanır. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışır.

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olmalarına fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmaktır.

Başarılar: 2012 Yılı Toplam Kalite Yönetimiİlçe Ekip Birincisi

Saatler: 8:50-15:00 arasında eğitim öğretimimizi sürdürmekteyiz.
Isınma: Kalorifer-Kömür
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mukreminbasaranio.meb.k12.tr

Adres - Oyaca Yeşilçam Mahallesi Gürbüz Cad.No4 GölbaşıANKARA

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Oyaca Yeşilçam Mahallesi Gölbaşı İlçesine 35 km mesafede bulunan mahalledir.

Adres - Oyaca Yeşilçam Mahallesi Gürbüz Cad.No4 GölbaşıANKARA

Ulaşım Büyük Şehir Oyaca Halk Otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır. Bazı öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla beraber ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ankara´ya 55 km Gölbaşına 35 km mesafededir.